dijous, 3 d’abril del 2008

Per fi... la ciència ens alleugera


Un estudi elaborat per científics canadencs i nord-americans trenca el mite que es necessiten moltes hores perquè l'activitat sexual sigui considerada perfecte.


Segons els experts, una bona relació sexual ha de durar només entre tres i tretze minuts i una de perfecta, entre set i tretze minuts. Aquest temps, però, no té en compte els preliminars i es refereix exclusivament a la penetració. Davant d'aquests resultats, els sexòlegs creuen que l'estudi pot suposar una bona teràpia per a les persones que pateixen problemes sexuals, ja siguin físics o psicològics.


La investigació, publicada en l'últim número de la revista "
The Journal of Sexual Medicine", conclou que el coit perfecte hauria de durar entre set i tretze minuts i una bona relació sexual només entre tres i tretze minuts. L'estudi va investigar com responien un centenar de persones a actes sexuals més llargs o més curts des del moment de la penetració fins al clímax. D'aquesta manera, es va qualificar d'"adequat" que l'acte sexual duri entre tres i set minuts; "desitjable", quan dura entre set i tretze minuts; "massa curt", entre un i dos minuts, i "massa llarg", de deu minuts a mitja hora.

Els sexòlegs consideren que aquest estudi pot suposar una bona teràpia per a les persones que pateixen problemes sexuals, ja siguin físics o psicològics. En aquest sentit, els científics que han portat a terme l'estudi han lamentat que la cultura popular hagi reforçat estereotips sobre l'activitat sexual. I és que, segons han manifestat, "la interpretació que l'home o la dona tenen del seu funcionament sexual, així com la confiança en el seu company/a, està relacionada amb els missatges que reben de la societat".


En la mateixa línia, els experts fan una crida a trencar els estereotips que asseguren que "el millor són els penis grans, les ereccions duradores i les relacions que duren tota la nit".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es destrossa el penis després de tenir sexe amb un eriçó per curar-se l'ejaculació precoç


Va seguir al peu de la lletra el consell d'un curandero que li va garantir èxit i confidencialitat, però el resultat no ha estat el desitjat. Zoran Nikolovic, un home serbi de 35 anys, volia solucionar el seu problema d'ejaculació precoç, però no volia anar a un metge.

"Em donava tanta vergonya anar a una clínica normal a discutir els meus problemes sexuals que estava disposat a qualsevol cosa", comenta en declaracions recollides pel diari britànic The Sun. De fet, tan desesperat estava que quan aquell curandero li va dir que intentés tenir sexe amb un eriçó per solucionar el seu problema va obeir sense queixar-se.

L'eriçó està bé

Els metges no donaven crèdit al que veien: van haver d'intervenir-lo quirúrgicament perquè el seu penis estava totalment destrossat."Hem realitzat operacions similars en altres ocasions, però només amb pacients que havien sofert accidents: mai no havíem vist una cosa així, i dubto que la tornem a veure", va dir un dels doctors.

La major preocupació de Nikolovic és ara què pensarà la seva xicota: "Déu sap què pensarà de mi: no sé si em deixarà per pensar que sóc un pervertit o per haver estat tan idiota", va comentar.

Almenys hi ha una cosa positiva en la història: l'animal està "aparentment en perfecte estat; l'únic perjudicat de l'afer va ser el pacient", va dir en broma un portaveu de l'hospital.