dijous, 3 d’abril del 2008

L'Altafulla de tots i de totes



Avui ja s'ha escenificat el relleu a Altafulla. Un canvi anunciat, presagiat i evidenciat per accions des d'un bell principi.


Negociar amb la llista més votada no va ser fàcil, com a prova la impossibilitat d'aconseguir-ho. Un principi general era respectar-ho, com a principi, doncs bé. Exemples com el govern de Catalunya, com la suma de partits al voltant del més votat per deixar fora el segon amb més suport, o al voltant del segon per deixar fora el guanyador... sols fan que il·lustrar que per posar en pràctica la manera de fer s'arriba a justificar quasi bé qualsevol cosa.


Compte, que hem dit posar en pràctica la manera de fer, si parléssim de programes o de “manar” els exemples són ben bé iguals però més acerats.


Esperem que en Gené prengui com a guia el fer-se entendre per sobre del debat-contesa amb la oposició, o més ben dit amb en Farré.


Esperem que Farré prengui la renovada oposició com el millor camí per a escenificar les alternatives per sobre dels retrets.


Potser, tot esperant, si hi ha problemes o manca d'enteniment, puguem recuperar l'entesa de totes les esquerres d'Altafulla per a governar el municipi. Cosa que a molts ens agradaria molt més, tot i que les dretes... són dretes... quan parlem de veïns i comerciants veiem més un centre moderat que una ideologia antiga i escairada.


De moment, l'escena ha acabat. El vint-i-cinc d'abril i haurà el primer entre-acte. Hi haurà el primer ple ordinari, tot i que serà molt especial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Altafulla ha pasado que no se han entendido. Aqui quieren hacer creer que no se entienden. Pero no pasa de que no se tragan.

Programas, señores, programas y cumplimiento