dimarts, 1 d’abril del 2008

1 + 0 + 1 = - 11 / 0


L'alcalde d'Altafulla, Francesc Farré, considera que hi ha interessos foscos, de caràcter urbanístic, entre els signants de la moció de censura que s'ha de votar dilluns vinent a Altafulla. Aquestes sospites s'han fet més fortes arrel de la celebració de l'últim ple municipal en què l'equip de govern, format per Alternativa Baix Gaià (ABG), ERC i CiU, no va poder tirar endavant una moció per reforçar la qualificació hotelera d'uns terrenys. Aquests terrenys podrien convertir-se en habitatges, quan la població 'necessita' l'hotel projectat. Des d'ICV, formació mare d'ABG, es denuncia aquesta circumstància i s'acusa el PSC de no haver acceptat un pacte per a l'estabilitat del govern.


+


El portaveu del grup municipal del PSC a Altafulla, Josep Maria Gené, demana a ICV que denunciï als jutjats si té indicis d'un possible cas de 'prevaricació' darrere de la moció de censura a Altafulla. D'aquesta manera Gené ha respost a les sospites que té l'alcalde, Francesc Farré, sobre possibles 'interessos foscos' en la iniciativa de la moció. Gené afirma que l'alcalde, pertanyent a la formació Alternativa Baix Gaià (ABG) -branca local d'ICV-, 'tira la pedra i amaga la mà' en fer aquestes acusacions, que considera 'molt greus'.
Josep Maria Gené creu que s'està intentant 'desacreditar' el relleu a l'equip de govern i que es fa d'una manera 'demagògica' i 'irresponsable'. Així mateix diu reservar-se el dret d'emprendre accions legals contra les declaracions de l'alcalde. Gené es convertirà dilluns vinent, si la moció prospera, en el nou alcalde d'Altafulla després d'haver obtingut els segons millors resultats en les eleccions de maig darrera de la formació encapçalada per Farré, a qui s'acusa de ser un 'incompetent' pel que fa a resoldre la situació econòmica per la que passa el consistori.


+


0


=


-11/0