dilluns, 30 de juny del 2008

Torna el cinema a Torredembarra






Recentment ja hi ha hagut algunes mostres molt destacades. El Casal popular Numen Mestre ha programat algunes xerrades amb projecció de films o documentals. Bona Iniciativa.
El Centre d'Estudis Sinibal de Mas programa a partir del divendres onze de juliol una nova activitat: Espai de Debat.
El primer cicle de xerrades tractarà sobre les migracions. Tres eixos: L'emigració, La Immigració i La Cohesió i la Convivència. Tres pel·lícules les il·lustraran i ambientaran el debat posterior.
“Vente a Alemania, Pepe!”, “Fores de otro Mundo” i "Quiero ser como BeckhampBeckhamp”. Tres exemples, tres sensibilitats i tres mirades a diferents aspectes dels efectes secundaris del fet d'emigrar, d'immigrar o de conviure diferents cultures.
Una bona iniciativa. Cal reservar les dates, 11 de juliol, 18 de juliol i l'u d'agost. A dos quarts de vuit a la Sala de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.
Recolzem-ho! Apropem-nos i gaudim del cinema i d'un espai de debat. Ara que sembla que la informació és tridimensional, cal retrobar espai a on parlar de tu a tu i, sobretot, que a cada opinió se li pugui afegir l'expressió del rostre de l'emissor. Una cosa, que ara per ara, no fa Internet. De moment.
Esperem que l'animatrònic no ens suplanti i faci chats virtuals enlloc de debat propers.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Feia molta falta!!

Benvinguda l'iniciativa i el cinema a la Torre!!

Anònim ha dit...

Molt bé pel debat, però els títols són en castellà. Molt malament en conjunt. Una mica més d'imaginació i seria políticament correcte