dissabte, 7 de juny del 2008

Dia Mundial del Medi Ambient: S’inicia a Torredembarra la campanya de "La sequera i canvi climàtic" que recorrerà una cinquantena de municipis




Aquest cop, de la Regidoria de Medi Ambient qui, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, instal·larà a Cal Bofill l’exposició sobre la sequera i el canvi climàtic, d’Ecologistes en Acció de Catalunya, que es podrà visitar fins el 20 de juny, entre les 9.00 del matí i les 14.00 del migdia.


Aquesta exposició consta de cinc plafons en els quals es fa divulgació de la problemàtica del canvi climàtic i la seva repercussió en la sequera i els efectes que això comporta. El material, l’exposició i els tríptics divulgatius han estat subvencionats pel Departament de Medi Ambient i Habitatge.


La seva distribució es farà a través d’una campanya subvencionada per l’Agència Catalana de l’Aigua, que es realitzarà en una cinquantena de municipis de Catalunya i s’inicia a Torredembarra. El seu objectiu és conscienciar la ciutadania de la importància de l’ús eficient de l’aigua, especialment en situacions de sequera.

Però de fet, aquesta campanya inclou altres accions. Així, durant l’exposició, en el mateix recinte un informador d’Ecologistes en Acció realitzarà un càlcul del consum d’aigua dels diferents punts hídrics de la llar a tothom que ho sol·liciti. A més, se subministrarà un fulletó amb consells d’estalvi als i les treballadores de l’Ajuntament i als centres docents.