dissabte, 23 de novembre del 2013

Cañas:“Os montaremos un Ulster que os vais a cagar”


 

 
La prepotència de C’s és cada cop més evident, emparats amb la cobertura que els dóna la caverna mediàtica van de sobrats i es permeten fer advertències com aquesta

Aquestes amenaces les va fer el diputat Jordi Cañas davant de diferents persones, que ho han corroborat al directe!cat, i mostren que el partit d’Albert Rivera està molt allunyat dels paràmetres democràtics. Les actituds agressives de personatges com el diputat de C’s mostren la veritable cara d’un partit que atià l’odi contra Catalunya i que no té cap escrúpol per falsejar els fets, amenaçar i fer-se les víctimes per intentar liderar una opció radical contra el procés democràtic endegat a Catalunya. Les paraules de Cañas mostren el pitjor dels sectors unionistes, atien la violència contra el procés davant la derrota democràtica i amenacen en promoure un enfrontament de la societat civil per posar en qüestió el procés.

C’s sap que democràticament ho tenen perdut, la seva esperança és atiar l’enfrontament de la societat catalana

“Os montaremos un Ulster que os vais a cagar” és una frase que vol atiar la por, l’odi i rebentar el procés democràtic per exercir el dret a decidir, el que no poden guanyar democràticament, ho volen guanyar amb violència.

Jordi Cañas depassa els límits de la democràcia i això és molt greu, i més, en un parlamentari

Les seves paraules són un greu atac a la convivència, són un greu atac al procés democràtic i pacífic que el poble de Catalunya ha endegat, a més, de suposar una amenaça en tota regla vers el procés sobiranista que té el suport de la majoria.

Malgrat gent com Jordi Cañas, el procés cap al dret a decidir arribarà a bon port

Ni els seus insults, ni les seves mentides i amenaces podran amb la voluntat d’un poble, la democràcia s’imposarà a un partit que fomenta la violència i no desautoritza a un dirigent que es capaç d’amenaçar amb paraules com aquestes.