divendres, 30 de maig del 2008

El Departament de Treball de la Generalitat destina 11'4 MEUR en ajuts a les entitats locals de Tarragona i les Terres de l'EbreEl Departament de Treball de la Generalitat destina 11'4 MEUR en ajuts a les entitats locals de Tarragona i les Terres de l'Ebre per a realitzar projectes i accions per a l'ocupació en el període 2008-2009
El Departament de Treball, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, ha posat a disposició de les entitats locals de Tarragona i de Les Terres de l’Ebre 11'4 MEUR per a la realització de projectes i accions per a l’ocupació, i que s'atorgaran en el període 2008-2009.

Les entitats beneficiàries poden ser les entitats locals, els organismes autònoms de les entitats locals i les entitats dependents o vinculades a les entitats locals. A tot Catalunya, la quantitat destinada és de 100 milions d’euros. A més entre 28.000 i 35.000 persones de tot Catalunya en situació d’atur es podran beneficiar de la realització dels projectes i accions per a l’ocupació.

El director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, ha presentat a Tarragona aquesta iniciativa del Departament de Treball que, segons ha comentat, “té com a objectiu principal augmentar les possibilitats de trobar feina de les persones en atur en el menor temps possible”.
Com a novetat, i per fer més fàcil i ràpida la tramitació administrativa, Berbel ha anunciat que “el Departament de Treball ha aplicat una simplificació administrativa aplicada en la sol·licitud, atorgament i justificació dels ajusts rebuts que beneficiaran a les entitats locals
interessades”.