dilluns, 20 d’octubre del 2008

Un bon cap de setmana



S'ha estrenat una sardana.
"L'antina joiosa". Bona notícia.


Segueixen els bons resultats del Baix Gaià Folk.
Millor que millor.


Serioses esperances a les VIII Fòrum per les Terres del Gaià
Alegacions, molta feina i la sensació de que no es defallirà s'ajunten a les directives europees i a la creixent cultura de recuperar l'entorn natural com a seriosa opció de futur.


Deu colles de gegants han visita Torredembarra
Una sensació del molt que importa la voluntat per sobre dels pressupostos, un éxit de la cultura més propera i del voler conviure i xalar aplegats.


Un congrés socialista que aposta per la participació i per la formació
Sovint les estructures més grans son més pesades i els hi costa més de moure´s. Aquest cap de setmana hem presenciat una fluidesa alhora d'acceptar esmenes i matiços i construir tots junt una ponència marc molt ajustada a les diferents realitats del Camp de Tarragona. És clar, però que les linies macro han de ser llegides amb la suficient generositat per a ser plasmades en els diferents projectes i programes d'actuació de cada municipi.


II Jornades Estatals de l'Acolliment Familiar
S'ha lloat la tasca dels pares d'acollida i s'ha afirmat que per part de l'administració 'no hi pot haver cap tipus d'insensibilitat', davant la situació de desemparament d'alguns menors.

Cinquè cap de setmana sense víctimes mortals a les carreteres catalanes
Les carreteres catalanes no han registrat per cinquè cap de setmana aquest 2008 cap víctima mortal, tal com també va succeir del 26 al 28 de setembre, del 5 al 7 de setembre, del 13 al 15 de juny i del 18 al 20 de gener, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.


L'alcalde d'Ascó no descarta la candidatura del municipi per acollir el cementiri nuclear
Anavem massa bé.


Malgrat tot, un bon cap de setmana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha molts comentaris per arreu de Torredembarra. Sembla que uns i altres s'estan possant molt nerviosos. Feina i feina, no en queda un altre.

Jo també crec que ha estat un bon cap de setmana... I de fet hem coincidit en més d'un dels llocs que anomenes. Tot i que al Colin Powel, no el vaig veure... la veritat.

Una abraçada.