dimarts, 21 d’octubre del 2008

Un adeu a la Joana

L’Ajuntament, l’Ateneu de Dones i els Amics del Camí de la Creu acomiaden Joana Badia


La sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla va ser l’escenari divendres (17 d’octubre) del comiat de jubilació de Joana Badia, la fins ara tècnica de Turisme del Patronat, que amb 65 anys complerts deixa l’oficina després de tres anys i mig de dedicació professional al poble.

Amics del Camí de la Creu, companys de consistori, el grup de dones de l’Ateneu, amics i familiars van acompanyar la Joana en aquest dia tant especial, després de dur una llarga i dilatada trajectòria professional en l’àmbit turístic com a directora de grans hotels arreu de l’Estat espanyol i al capdavant aquests darrers anys de les oficines de Turisme d’Altafulla.

Tot i que oficialment deixa la responsabilitat de tècnica de Turisme, tal i com ha assegurat el regidor de Turisme Jano Francino, Joana Badia continuarà col·laborant amb les visites guiades, ara teatralitzades. També seguirà dirigint el Camí de la Creu i crearà, com ha assenyalat, l’escola infantil de teatre.

Per la seva banda, Joana Badia és actriu. Ha interpretat papers secundaris a sèries de televisió reconegudes com Poble Nou, Laberint d’Ombres... “Ara és el moment de tornar”, segons ha apuntat. I ho farà, segons ha augurat, amb papers més destacats. Jano Francino, regidor i president del Patronat Municipal de Turisme, definia Joana Badia com una persona “encantadora” i “entranyable”.