dijous, 9 d’octubre del 2008

La democràcia és el sistema menys dolent



Davant de la preocupació ciutadana que les manifestacions que estan convocades pel diumenge 12 d'octubre, al matí la d'Alianza Nacional i a la tarda pel col·lectiu Endavant, puguin derivar en alteracions de l'ordre públic, la subdelegació del Govern ha pres com a principal mesura limitar l'espai i el temps comunicat pels convocants. Aquesta limitació, però, no ha de representar cap impediment per fer ús del dret constitucional dels manifestants a fer públiques les seves reivindicacions i idees.



L'alcalde Ballesteros ha assegurat que no li agraden 'les manifestacions convocades' però que li 'sembla prudent que es prenguin les mesures adequades per la bona convivència'.

La subdelegació del govern estatal a Tarragona ha disposat les mesures de seguretat al voltant de les manifestacions previstes per aquest proper dia 12 d'octubre a la ciutat de Tarragona que prèviament han estat comunicades a aquesta institució i que són les convocades al matí per Alianza Nacional i la convocada a la tarda pel col·lectiu Endavant.

Per fer-ho ha comptat amb els informes de la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Cos Nacional de Policia. Abans de prendre qualsevol decisió també s'ha escoltat amb atenció el parer polític i tècnic de les institucions i cossos de seguretat implicats, segons ha fet saber l'organisme estatal en un comunicat emès als mitjans.


Pel que fa al concert neonazi previst per la nit del dia 11, l'alcalde ha reiterat que l'Ajuntament no ha rebut cap sol·licitud i que en cas que la rebés no seria autoritzada.


LA DEMOCRACIA ÉS EL SISTEMA MENYS DOLENT QUE S'HA INVENTAT. CONTRA EL RADICALISME PACIÈNCIA I CONVICCIÓ.

NO SERÀ CAP VICTÒRIA QUE NO PUGUIN DESFILAR, HO SERÀ SI ENS REFERMA EN LA FEINA DE SEGUIR TREBALLANT PER LA NOSTRE DEMOCRÀCIA, LA DE TOTS I TOTHOM.