diumenge, 14 de setembre del 2008

El nom de la Bèstia.




"Aquí hi ha saviesa. El qui tingui enteniment, conti el nombre de la bèstia, doncs és nombre d'home. I el seu nombre és sis-cents seixanta-sis".

Aquí es requereix de saviesa o de coneixement. Això és interessant. Al meu entendre, solament és ara en aquest temps, quan es pot entendre pràcticament tot sobre el que embolica a l'assumpte de la marca , perquè ara és el temps en el qual existeix la tecnologia que es precisa.


L'àngel li va dir a Daniel sobre aquests temps finals: "…Molts correran d'aquí cap enllà, i la ciència s'augmentarà " (Daniel 12: 4b).

Avui dia, pràcticament tots els articles exposats a la venda, tenen el seu codi de barres on figura la identificació del producte, el seu preu, etc. De tots és ben sabut que avui dia en TOTS els productes que es posen a la venda, existeix un codi de barres. Les barres, depenent del seu grossor, tenen diferent valor numèric. Fins a aquí gens massa estrany, no obstant en això existeix una fet una mica sorprenent, i per què no dir-lo, sinistre. En cada codi de barres, existeix una seqüència de barres que sumen 666 .


El codi comença en 6 ; a la meitat del codi hi ha altre 6 ; i a l'acabar el codi, altre 6. D'aquesta manera, la màquina lectora (escàner), entén que comença, continua, i acaba un codi de barres determinat, amb el nombre, 666 . Aquestes tres barres que representen els tres sis, són més llargues que les altres, i no tenen una numeració sota elles.

Així que, cada codi de barres té implícit el 666 . Evidentment, això només ha pogut ser conegut en aquests temps; els temps finals abans que aquestes coses comencin a succeir en la terra. O no.