dijous, 10 d’abril del 2008

L'Aula d'Extensió Universitària de la URV s'apropa a Torredembarra





Aquest any, el Centre d'Estudis Sinibald de Mas compleix 25 anys.

Un dels seus projectes es integrar Torredembarra dins de l'Aula d'Extensió Universitària de la URV de manera que, si l'aula té bona acollida, es consolidarà aquí a la Torre

Per tal d'iniciar aquest procés avui, a les 18.00 de la tarda, la Biblioteca Mestra Maria Antònia collirà una conferència a càrrec de Josep Maria Sabaté sota el títol 'Els Borbons'. El següent acte que acollirà la biblioteca serà el proper 15 de maig, amb la conferència 'Judaisme i cristianisme: introducció', que anirà a càrrec de Pere Poy. Finalment, el 5 de juny, Jordi Rius impartirà la conferència 'Els Templers'.

Contrasta fort que aquestes inciaitives que ens porten l'accés a la cultura sense embuts, com diríen en castellà, sense "doblez", hagin de conviure en espai i temps amb un afany malaltís d'escampar rumors.

Potser quan els nostres grans estiguin disfrutan d'allò i millor del retorn a l'aprendre i a la reflexió, al mateix temps, a pocs metres i hagin torrencs sols preocupats del com fer creure el que els hi agradaria creure, o comentan fins a l'extenuació el que creuen creure.


De moment, atenció als borbons... després ... temps al temps.